Informații - Timp de livrare - Editare

1. În cât timp este gata cardul?

După ce ați plasat comanda, avem nevoie de aproximativ 2-5 zile lucrătoare pentru producerea și manipularea cardurilor. Iar durata livrării este de 24-48 ore.

Timp prelucrare card   2-5 zile lucrătoare
Timp livrare    1-2 zile lucrătoare ( 24-48 ore )

Weekend-urile nu țin cont de proces, deoarece nu este o zi lucrătoare. Vă recomandăm să comandați întotdeauna în avans dacă aveți nevoie de acest lucru pentru o ocazie specială.

2. Ștergeți fundalul din poza mea?

Da, tot ce trebuie să faceți este să ne oferiți imaginea completă, iar fundalul va fi eliminat de unul dintre profesioniștii noștri. Ce vedeți pe site este doar o previzualizare și nu designul final.

EXEMPLU:

 

3.Ce imagini ar trebui să folosesc pentru comanda mea?

Iată câteva sfaturi pentru alegerea celei mai bune imagini pentru cardul dvs.:

Imaginea dvs. trebuie să conțină capul, umerii și pieptul persoanei. Acestea ar trebui să completeze cât mai mult din imagine. Cu cât subiectul este mai îndepărtat, cu atât este mai probabil ca fotografia dvs. să fie neclară sau pixelată la imprimare. Încercați să selectați o fotografie în care subiectul dvs. este clar vizibil pe fundal Dacă este posibil, imaginea dvs. ar trebui să fie luată într-o iluminare bună. Site-uri precum Facebook, Instagram etc. reduc calitatea imaginilor atunci când le depozitează online. Vă rugăm să folosiți fișierul foto original ori de câte ori este posibil (de la telefon sau cameră). Dacă nu ați făcut fotografia, puteți oricând să întrebați cine a trimis un fișier original. Același lucru se aplică utilizării capturilor de ecran și imaginilor primite prin Whatsapp sau orice altă platformă de mesagerie. Încercați să utilizați fișierul original acolo unde este posibil. Dacă observăm că imaginea dvs. este de proastă calitate, vom încerca să luăm legătura. Dar nu putem garanta acest lucru. Vom face tot posibilul cu imaginea pe care ne-o oferiți, dar furnizarea unei fotografii potrivite rămâne responsabilitatea dumneavoastră.

 

PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII VĂ RUGĂM SĂ NE SCRIEȚI PE WHATSAPP LA : 0741 585 437